Składniki:
50 dkg cielęciny | |
¼ szklanki czerwonego wytrawianego wina | |
1 łyżka keczupu pikantnego | |
1 łyżka octu winnego | |
posiekany czosnek i rozmaryn do smaku | |
1 łyzka musztardy | |
cytryna | 1 szt. |
koncentrat | 1 łyżka |
50 dkg cielęciny | |
¼ szklanki czerwonego wytrawianego wina | |
1 łyżka keczupu pikantnego | |
1 łyżka octu winnego | |
posiekany czosnek i rozmaryn do smaku | |
1 łyzka musztardy | |
cytryna | 1 szt. |
koncentrat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: