Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolowa niespodzianka

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa zwyczajna 30 dag
cebula 1 sztuka
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
mąka kopiata łyżka
pomidor 1,5 sztuki
woda pół litra
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
sól
pieprz
margaryna ćwiartka sztuki
biała fasola 2 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolowa niespodzianka

Na margarynie usmażyć pokrojoną w kostkę margarynę. Dodać do tego pokrojoną w kostkę cebulę. Delikatnie podsmażyć, dodać pokrojony w paski pomidor. Zasypać wypłukaną i odsączoną z wody fasolą. Zalać to wodą, zagotować, dodać koncentrat. Pogotować chwilę, zagęścić wodą z mąką. Przyprawić. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ssylwiaa 19.01.2014 17:34
smakowita ;)
Gracer 19.01.2014 17:03
wygląda fajnie
Patriszja
Patriszja 19.01.2014 17:02
smacznie wygląda ;)
Konczi 19.01.2014 16:49
tak jak lubię :)
Jusiaa 19.01.2014 16:37
Szybkie i ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak