Surówka z czerwonej kapusty z majonezem

Surówka z czerwonej kapusty z majonezem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta czerwona

    40 dag
  • jabłko

    1 szt
  • por

    1 szt
  • musztarda

    1 łyżka
  • majonez

    100 ml
  • sól

    do smaku
  • cukier

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Majonez wymieszać z musztardą. Kapustę oczyścić, poszatkować, zamieszać od razu z sosem. Dodać utarte jabłko i por pokrojony w makaronik. Przyprawić do smaku solą, cukrem i sokiem z cytryny.
Podawać do potraw mięsnych.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Dorian

14.02.2014 07:39
pyszny dodatek do obiadku

romanrafal

15.06.2013 09:20
bardzo dobra

Iwona51

16.09.2011 08:28
smaczna

Mysiunia

06.09.2011 15:33
super:) robie podobnie

edyta44

14.08.2011 12:26
dobre

Margo1

21.12.2010 10:27
moja ulubiona

Monika193

27.09.2010 13:04
bardzo lubię taką surówkę

Dorota71

25.09.2010 12:17
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat