Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szybki barszcz z fasolkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

woda 4 litry
włoszczyzna 1 pęczek
ziemniaki 5 sztuk
buraki ugotowane starte 80 dag
fasolka czerwona 1 puszka
fasolka biała 1 puszka
Kucharek przyprawa do potraw 1 łyżka
Majeranek suszony Prymat 1 łyżka
indyk 1 duże
Papryka ostra mielona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: szybki barszcz z fasolkami

- skrzydło indyka zagotować i zebrać pianę cedzakiem i gotować do miękkiego mięsa
- wsypać pokrojoną włoszczyznę,ziemniaki,kucharek i gotować z 15 minut
- włożyć wcześniej ugotowane buraki i utarte na grubszych oczkach tarki
- wlać obie fasolki z zawartością puszki,gotować z 10 minut
- przyprawić pieprzem,papryką,majerankiem
- można dodać śmietanę do barszczu
- SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 23.06.2014 15:40
pożywna ta zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak