Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tort z bezami

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

2 opakowania śmietan-fixu
2 szkl. śmietanki tortowej
kawałek laski wanilii
kilkanaście gotowych bezików
ciemna posypka
Biszkopt 2 blaty

Przepis i sposób przygotowania na: Tort z bezami

Zimną śmietankę ubić z dodatkiem śmietan-fiu oraz startej wanilii.
Następnie nie przerywając ucierania dodać sos deserowy.
Krem przełożyć na blat, przykryć drugim.
Wierzch i boki również posmarować kremem.
Wierzch udekorować bezikami i posypać całość posypką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak