Kanapka smażona

Kanapka smażona

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 250 g filetów ze śledzia

  • mąka

  • olej

  • natka pietruszki

  • chleb

    300 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety oprószyć solą po czym obtoczyć w mace i usmażyć na rozgrzanym oleju.
Po usmażeniu odstawić aby ostygły.
Następnie na kromkach chleba ułożyć plastry marynowanej cebulki, śledzia i ponownie cebulę.
Udekorować natką pietruszki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

elwal

18.08.2010 08:55
rozumiem, że śledź ma być świeży, a nie solony ... ;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat