Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurczak z brzoskwiniami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brzoskwinia 2 szt.
pierś z kurczka
majonez
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak z brzoskwiniami

Brzoskwinie pokroić w nie za duże kawałki. Pierś z kurczaka pokroić w kostkę i usmażyć z dodatkiem soli i pieprzu na złoty kolor. Mięso wystudzić. Zmieszać z brzoskwiniami, dodać odrobinę majonezu. Ewentualnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Na wierzch można dla dekoracji posypać natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 16.11.2010 17:41
Coraz więcej osób łączy mięso i owoce.
edyta18-20 29.09.2010 06:16
robię coś podobnego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak