Przepis i sposób przygotowania na: Babeczki
Kroki postępowania
Po wystudzeniu utrzec z 1 kostką margaryny.
Można podzielić masę i do jednej części dodać tężejącą galaretkę.
mąka | 30 dag - ciasto |
cukier puder | 10 dag- ciasto |
masło | 15 dag- ciasto |
jaja | 2 szt- ciasto |
śmietana | 4 łyzka- ciasto |
proszek do pieczenia | 1 łyżka- ciasto |
brzoskwinie w puszce | 1 puszka |
budyń śmietankowy | 2 szt |
cukier | 2 łyżki |
mąka | 1 łyzka |
żółtko jajek | 5 szt |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
margaryna | 1 szt |
cukier wanilinowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: