Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z dżemem
Ja użyłam dżemu porzeczkowego domowej roboty.
Porcja odpowiednia do blaszki tzw keksówki
mąka pszenna | 2/3 szklanki |
mąka ziemniaczana | 1/3 szklanki |
cukier | 1/3 szklanki |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 1 łyżeczka |
cynamon | 1 łyżeczka |
jaja | 2 |
olej | 1/3 szklanki |
dżem kwaśny | 1 mały słoik |
Soda oczyszczona Prymat | 1 czubata łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: