Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biała zapiekana na puree ziemniaczano-fasolowym :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

4 małe białe kiełbaski gotowane, parzone lub pieczone ( jak są duże to 2 )
puree 1, 5 szklanki (ziemniaczano-fasolowe)
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Biała zapiekana na puree ziemniaczano-fasolowym :

Foremkę do zapiekania natłuścić olejem .Wyłożyć puree ziemniaczano-fasolowe .W puree wcisnąć kiełbaski .
Piekarnik rozgrzać do 180 * C .Wstawić foremkę z zapiekanką i trzymać w piekarniku ok. 20 -30 minut ( zależy czy wstawia się ciepłą czy zimną zapiekankę ).
Wyjąć udekorować gałązkami koperku .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wiola28a 17.02.2012 11:25
Fajna potrawka
goofy9 23.11.2011 11:42
wygląda pysznie
Mirka-Ludomila 12.01.2011 10:52
Bardzo apetycznie wygląda.
eli_555 13.11.2010 16:05
Pycha danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak