Składniki:
piersi z kapłona | 4 sztuki |
sól do smaku | |
olej rzepakowy | do smażenia |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
mąka pszenna | 2 łyżki |
jałowiec | 1 garść |
bulion | 100 ml |
białe wino | 100 ml |
natka pietruszki | 2 szczypty |
sól do smaku |
piersi z kapłona | 4 sztuki |
sól do smaku | |
olej rzepakowy | do smażenia |
Majeranek suszony Prymat | do smaku |
mąka pszenna | 2 łyżki |
jałowiec | 1 garść |
bulion | 100 ml |
białe wino | 100 ml |
natka pietruszki | 2 szczypty |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: