Kotlet schabowy

Kotlet schabowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    1 kg
  • jajko

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Schab bez kości kroimy na porcje. Nastepnie należy ubić tłuczkiem ,najlepiej przez woreczek aby nie poplamic sobie kuchani; posypac szczypta kucharka z obu stron zanuzyc w jajku a nastepnie w bułce i dac na rozgrzany olej. Obracac co jakis czas . pozdawac z ziemniakami lub frytkami

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

bami

12.02.2012 21:55
Mój ulubiony! :)

szajba2

23.05.2011 16:05
to co najlepsze

Barbara55

03.05.2011 16:45
super na obiad

kielcok1

18.04.2011 16:46
schabowy najlepszy

rakow2

22.01.2011 15:15
super

IZABELA29

06.07.2010 14:06
każdy schabowy jest pyszny

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat