Sałatka warstwowa

Sałatka warstwowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 8 jaj ugotowanych

  • 1 słoiczek selera

  • 8 sztuk korniszonów

  • 3 sztuki małych cebul

  • pęczek rzodkiewki

  • 15 dag szynki

  • ryż

    2 torebki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Korniszony pokroić w paski.
Cebule pokroić w kostkę . rzodkiewki
Szynkę pokroić w paski.
- Na dno jajka w ósemkę ( resztę pokroić drobno) posmarować majonezem
-Warstwa ryżu ( smarować ketchupem)
-Szynka ( smarować majonezem )
-Warstwa ryżu ( smarować ketchupem )
- Pozostałe jajka ( smarować majonezem )
- seler odcedzić ( smarować ketchupem )
- Cebula ( smarować majonezem )
-Korniszony ( smarować ketchupem )
- Rzodkiewka w paski na wierzch

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat