Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pyszna botwinka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

botwinka 2 pęczki
skrzydełka z kurczaka lub szyjki 2 sztuki
jajko 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pyszna botwinka

Botwinkę pokroic na kawałki. Włoszczyznę i skrzydełka wrzuci do garnka, zalac wodą i gotowac przez chwilę, nsatępnie dodac botwinkę. Przyprawic, można dodac koncentratu z buraków aby poprawic kolor. Podawac z jajkiem ugotowanym na twardo i na talerzu zabielic.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

szajba2 22.05.2011 16:05
jak pyszna to spróbuję
Barbara55 02.05.2011 16:38
pyszna
kielcok1 18.04.2011 16:47
można skosztować
rakow2
rakow2 22.01.2011 15:14
na pewno pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak