Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekińska z jabłkiem i majonezem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 1 szt
kapusta pekińska 400 g
jabłko 2 szt
majonez
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pekińska z jabłkiem i majonezem

Kapustę pekińską, drobno poszatkować. Jabłka i marchewkę obrać zetrzeć na tarce o dużych otworach, dodać do kapusty, dodać też pieprz, sól i majonez. Dobrze wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna156 08.05.2011 11:52
super
gusia1000 06.03.2011 00:10
Robię taką surówkę,bo jest bardzo zdrowa.
annamariakowalczyk3 19.10.2010 20:48
przepadam,,

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak