Składniki:
budyń | 2 opak |
cukier do budyniu | 3 łyżki |
mleko | 650 g |
dżem porzeczkowy | 1 słoik |
cukier | 0,5 szkl |
masło | 1 kost |
jajko | 5 szt |
mąka | 0,5 kg |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier puder |
budyń | 2 opak |
cukier do budyniu | 3 łyżki |
mleko | 650 g |
dżem porzeczkowy | 1 słoik |
cukier | 0,5 szkl |
masło | 1 kost |
jajko | 5 szt |
mąka | 0,5 kg |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: