Składniki:
mak | 150 g |
mielone migdały | 100 g |
wiórki kokosowe | 100 g |
cukier | 80 g |
białko | 8 szt |
żółtko jajek | 4 szt |
budyń śmietankowy | 2 szt |
mleko | 350 ml |
miękkie masło | 200 g |
sok z cytryny | 1 szt |
żółtko jajek | 4 szt |
cukier | 150 g |
mak | 150 g |
mielone migdały | 100 g |
wiórki kokosowe | 100 g |
cukier | 80 g |
białko | 8 szt |
żółtko jajek | 4 szt |
budyń śmietankowy | 2 szt |
mleko | 350 ml |
miękkie masło | 200 g |
sok z cytryny | 1 szt |
żółtko jajek | 4 szt |
cukier | 150 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: