Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka Pini

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy
Słoiczek marynowanych dymek
główka sałaty
4 lyzki majonezu
sól, pieprz
tuńczyk 1 puszka
ser 20 dag (ostry)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka Pini

Ogonki liściowe selera umyć, ściągnąć włókna, pokroić w kostkę.
Sałatę umyć, rozdzielić liście.
Ser pokroić w kostkę.
Wymieszać seler z serem, cebulkami, tuńczykiem.
Doprawić, zalać majonezem, wymieszać.
Wyłożyć do salaterki wysłanej liśćmi sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak