Sposób przygotowania

Zagotować wodę. Wrzucić pokrojone warzywa oraz pokruszone grzyby i gotować około godzinę. Przyprawić do smaku pieprzem, solą i Kucharkiem. W szklance wymieszać dokładnie śmietanę z mąką i połączyć z zupą. W osobnym garnku ugotować łazanki, a następnie dodać je do zupy.
Smacznego :)

Komentarze

  • 2
    20150824_185523
    Opublikowano

    idealme

    naprawdę pyszne!
  • 1
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    prawdziwe grzyby i ten aromat-pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    na pewno była smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Olga_SK

    Zupa grzybowa to dla mnie wspomnienie dzieciństwa.... :)
  • 1
    olcia
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !