sałatka z bobu po alpejsku

sałatka z bobu po alpejsku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki kiszone

    2 szt
  • cebula biała

    2 szt
  • natka pietruszki

  • gęsta śmietana

    1/2 szkl
  • sól

  • cukier

  • musztarda

  • czosnek

  • bób

    300 g
  • ketchup

    2 łyżki
  • ryba wędzona

    150 (bez ości)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Opłukany bób ugotować pod przykryciem. Posolić. Odcedzić i obrać. Cebule, ogórki obrać i pokroić w kostkę wraz z rybą. Wymieszac ze śmietaną, posiekana natką i ketchupem. Doprawić pozostałymi składnikami

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

zuzanna6

21.08.2010 07:50
spróbuję

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat