Przepis i sposób przygotowania na: Sernik kajmakowo-czekoladowy
Kroki postępowania
Smacznego !!!
NA SPÓD | |
mąka pszenna | 1 szklanka |
masło | 1/2 kostki |
cukier puder | 1/2 szklanki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
Masa serowa | |
cukier | 1/2 szklanki |
jaja | 6 sztuk |
mąka pszenna | 4 łyżki |
mąka ziemniaczana | 4 łyżki |
mleko | 1/2 szklanki |
masło | 50 g |
czekolada | 100 g |
sok z cytryny | 2 łyżki |
Polewa: | |
czekolada gorzka | 100 g |
masło | 1 łyżka |
mleko | 4 łyżki |
kajmak | 1 puszka |
ser biały | 1 (zmielony) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: