Wiosenne jajka z ogórkiem kwaszonym

Wiosenne jajka z ogórkiem kwaszonym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    5 łyżek
  • keczup

    2 łyżki
  • ogórek kwaszony

    1 sztuka
  • jaja na twardo

    5 sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ugotowane jajka obrać ze skorupek i przekroić na pół( wzdłuż). Jajka posmarować majonezem. Ogórek kwaszony pokroić w plasterki, plasterki w ćwiartki. W każdą połówkę jajka posmarowanego majonezem włożyć po dwie ćwiartki plasterka ogórka i ozdobić kleksem z keczupu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IKrakowianka

03.09.2013 17:43
taka wersja jest pyszna

mela25

15.07.2013 08:31
fajny pomysł

mariusz14

23.07.2012 16:36
pycha

Katarzyna/kate1980

24.03.2012 22:18
pomsyłowe

IZABELA29

29.12.2011 12:08
pycha

Barbara55

28.04.2011 16:40
fajne jaja

kielcok1

15.04.2011 19:13
dla mnie bomba

rakow2

19.01.2011 14:13
niesamowite

Iwusia

17.12.2010 20:06
ale fajne :D muszę wypróbować :D

marta639

17.09.2010 17:03
Dobre.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat