Składniki:
kapelusze suszonych prawdziwkó | 16 kapeluszy |
mleko | 3 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
mąka pszenna | 4 łyżki |
olej do smażenia | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szklanki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
kapelusze suszonych prawdziwkó | 16 kapeluszy |
mleko | 3 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
mąka pszenna | 4 łyżki |
olej do smażenia | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szklanki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: