Przepis i sposób przygotowania na: Bułeczki czosnkowo-ziołowe
Kroki postępowania
Ja zamiast suszonego oregano dodałam świeże. Wyrobione ciasto odstawiamy na około 1 godzinę do wyrośnięcia.
mleko | 350 ml |
oliwa | 2 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
sól | 1 łyżeczka |
czosnek | 1 główka |
mąka | 45 dag |
szczypiorek | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
drożdże | 25 g |
suszona cebulka | do posypania |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżka |
oregano | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: