Składniki:
pory | 400 g |
cebula | 1 sz |
masło | 2 łyżki |
bulion warzywny | 1 l |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
serek topiony | 100 g |
śmietana 30% | 4 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
pory | 400 g |
cebula | 1 sz |
masło | 2 łyżki |
bulion warzywny | 1 l |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
serek topiony | 100 g |
śmietana 30% | 4 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: