Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron z sosem pieczarkowym

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarkowy sos z torebki 1 szt
cukinia 1 szt
marchewka 1 szt
cebula 1 szt
natka pietruszki 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku
masło 1 łyżka
makaron rurki 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron z sosem pieczarkowym

Sos pieczarkowy przyrządzić według przepisu z torebki, dodając do niego startą marchewkę i pokrojoną w małe, cienkie plasterki cukinię oraz podsmażoną na maśle cebulkę. Wszystko doprawić do smaku i gotować ok 5 min. Gotowy sos podawać z makaronem posypanym natką z pietruszki. Przepis to sposób na bardzo szybki obiad.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 30.12.2013 16:26
smaczne jedzonko
Motorek 13.06.2012 09:33
pycha
Ela15 13.05.2012 16:23
lubię to danie
Aleksandra45 20.12.2010 08:52
musi być pyszny
Margo1 16.12.2010 10:48
na pewno smaczne , muszę wypróbować
ewelina/bunia 09.09.2010 11:31
wyglada genialnie
Monika193
Monika193 26.08.2010 10:30
przepis godny wypróbowania

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak