Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie norweskie w słodkiej cebuli z marynowanymi rydzami .*.
Śledzie ułożyć na talerzach z marynowanymi rydzami, przed podaniem skropić marynatą.
śledź norweski | 600 g |
marynata | |
oliwa | 1/2 szklanki |
cebula biała | 2 sztuki |
miód pszczeli | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 cytryna |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
Owoc jałowca cały Prymat | 5 ziaren |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 ziaren |
rydze | 12 (marynowane) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: