Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ostrygi Belons

2.0
(10)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cytryna 4 sztuki
ocet 100 ml
ostrygi 20 (Belons)

Przepis i sposób przygotowania na: Ostrygi Belons

Ostrygi podajemy z pokrojoną w ćwiartki cytryną lub z sosem do ostryg przygotowanym z dwóch drobno pokrojonych szalotek z dodatkiem 100 ml czerwonego octu vinaigrette.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

major24 03.02.2014 12:07
Wygląda apetycznie
Barbara13 10.12.2013 19:24
Wiem że są smakosze zajadający się nimi ale ja jakoś nie mogę się przełamać do nich :)
joanna__s 10.12.2013 16:04
Wieki nie jadłam ostryg. Muszę się wybrać na poszukiwania, bo nie wszędzie można je dostać.
Adamorek 10.12.2013 15:26
muszę w końcu spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak