Składniki:
pierś z kurczaka | 20 dag |
fasolka szparagowa (mrożona) | pól szklanki |
sałata | kilka liści |
olej | łyżka |
śliwki marynowane w occie | kilka |
kukurydza w puszce | pół |
kiełki słonecznika | |
sól | |
papryka czerwona | pół |
ryż | (ugotowany na sypko) |
pierś z kurczaka | 20 dag |
fasolka szparagowa (mrożona) | pól szklanki |
sałata | kilka liści |
olej | łyżka |
śliwki marynowane w occie | kilka |
kukurydza w puszce | pół |
kiełki słonecznika | |
sól | |
papryka czerwona | pół |
ryż | (ugotowany na sypko) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: