Przepis i sposób przygotowania na: Kulebiak drożdżowy z rybą.
Kroki postępowania
Zimny kulebiak możemy zamrozić, wyjąć w ranek wigilijny i przed, czy też w trakcie kolacji wstawić do piekarnika na 20 min.
Smacznego.
FARSZ RYBNY | |
dorsz | 80 dag |
jajko | 1 szt |
cebula | 1 szt |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
sól, pieprz | |
ciasto drożdżowe: | |
mąka | 50 dag |
drożdże | 5 dag |
jajko | 1 szt |
woda letnia | 150 ml |
olej rzepakowy | 50 ml |
sól | 0,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: