Śledzie w sosie tatarskim

Śledzie w sosie tatarskim

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • grzybki marynowane

    mały słoiczek
  • ogórek kiszony

    2 szt
  • filety śledziowe

    4 szt
  • cebula biała

    1 szt
  • majonez

    2-3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Grzybki, ogórki i cebule drobno posiekać dodać majonez i pieprz do smaku wymieszać. Filet pokroić w poprzeczne paski i wymieszać z sosem można dodać odrobinę jogurtu naturalnego.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat