Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledziowy tatar

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śledź po norwesku 4 płaty
Szczypiorek cienki 1 pęczek
cebula 2 sztuki
oliwa 2 łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: śledziowy tatar

Śledzia kroimy w drobną kosteczkę im drobniejsza tym lepiej ,szczypior myjemy i drobno siekamy,cebulkę drobno kroimy , wszystko wkładamy do miski. Dodajemy oliwę ,oraz pieprz ,dobrze łączymy i odstawiamy do lodówki aby się przegryzło .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

6zer
6zer 25.11.2013 13:10
uwielbiam ryby, chętnie bym zjadla
sanielcia 25.11.2013 11:40
zjadłabym teraz taki :) wygląda świetnie
monia2005 25.11.2013 11:30
dziękuję bardzo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak