Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bób z wody

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło roślinne 1 łyżka
sól 1 łyżeczka
natka pietruszki 1 natka
bób 2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Bób z wody

Umyty bób zalać wodą i ugotować do miękkości, posolić w ostatniej chwili. Polać stopionym masłem i posypać drobno posiekaną natka pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 10.10.2011 18:01
oj chcialbym lato, bober pyszny jest
Misia90 31.07.2011 08:55
fajne
puellae90 27.07.2011 20:29
ja wole smażony z bułką tartą
Iwusia 15.04.2011 17:25
lubię i jadam podobnie przygotowany :)
kielcok1 09.04.2011 16:33
u nas z wody wychodzi bóbr
caroline1983 03.08.2010 00:35
Lubię bób, a najczęsciej serwuje w takiej postaci :)
MAŁGORZATA108 22.07.2010 18:30
Raczej takie danie jadam na kolację, dla mnie jak na deser to trochę za obfite.
Krzysztof42 28.06.2010 15:12
super deser
Małgorzata113 03.05.2010 10:33
Uwielbiam młodziutki bób z wody.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak