Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po bretońskiu
Kroki postępowania
Wodę odlać, a fasolę zalać świeżą wodą i gotować do miękkości.
Podawać chrupiącym pieczywem.
Smacznego
fasola Jaś | 40 dag |
kiełbasa wiejska | 2 pętka |
boczek wędzony | 20 dag |
PUSZKA POMIDORÓW | 1 puszka |
cebula | 1 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
majeranek | 2 łyżeczki |
czosnek | 1 ząbek |
sól | do smaku |
cukier kryształ | szczypta |
mąka | 1 łyżka |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: