Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Wypłukaną kaszę i startą marchew ugotować na pół miękko w wodzie z połową kostki rosołowej. Na rozgrzanym smalcu podsmażyć pokrojoną cebulę i pieczarki. Połączyć z kaszą, dodać posiekany szczypiorek, doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym, ostudzić.


Komentarze

  • 3
    received_1208638852592767
    Opublikowano

    Konczi

    wyglądają super
  • 2
    imgp0040-3
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    010
    Opublikowano

    2milutka

    ciekawy przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawa wersja gołąbków
  • 2
    to4-8
    Opublikowano

    Mniam

    Bardzo smaczne gołąbki.
  • 1
    to4-8
    Opublikowano

    Mniam

    Hmm...nie zauważyłam tego mięsa. Bardzo fajny pomysł.
  • 3
    original
    Opublikowano

    matesko

    ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Olga_SK

    Pyszny pomysł :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    apetycznie wygląda
  • 1
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    smakowicie podane pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona32

    bardzo ładnie wyglądaja:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    florka

    bardzo smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !