Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki z nadzieniem

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółty ser 4 plastry
wędzony boczek 8 plastrów
sproszkowana papryka do smaku
przyprawa uniwersalna Kucharek do smaku
natka pietruszki 1 łyżka
parówki cielęce 8 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki z nadzieniem

Parówki naciąć wzdłuż, wcisnąć plaster żółtego sera, owinąć plastrem wędzonego boczku. Oprószyć to wszystko przyprawą uniwersalną i smażyć na patelni bez tłuszczu. Przed podaniem posypać papryką i popruszyć natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owocówka 17.09.2011 08:21
mniam
ronald88 28.08.2011 09:20
super
satysfakcjakuchenna 17.07.2011 20:39
fajne
szajba2 14.05.2011 19:37
komu nie smakuje ten parówa
Aniunia773 01.05.2011 17:11
ciekawy przepis
rakow2
rakow2 14.01.2011 14:51
lubię parówy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak