Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybne paluszki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filer z tilapi 3 sztuki
sól, pieprz do smaku
jajko 2 sztuki
sok z cytryny 0,5 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Rybne paluszki

Rybę myjemy, osuszamy. Kroimy w paski ok 4 cm szerokości. Skrapiamy sokiem z cytryny. Jajko mieszamy z przyprawami. Rybę panierujemy w jajku i bułce tartej. Smażymy na zloty kolor , wyjmujemy na papierowy ręcznik by osuszyć z nadmiaru tłuszczu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 17.11.2013 14:15
super danie
Barbara/zuza22_85 17.11.2013 12:01
bardzo dobre
kokoszka
kokoszka 17.11.2013 11:37
proste i pyszne
patryska76 17.11.2013 11:35
Ryba w pysznej postaci ;-)
Małgorzata106 17.11.2013 10:05
przepyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak