Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grillowany boczek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieprz
olej
patyczki do szaszłyków
boczek 50 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Grillowany boczek

Boczek umyć, osuszyć i pokroić w długie plastry. Każdy plaster obsypać przyprawą do grilla i pieprze, przesmarować olejem. Boczek nawijać na patyczki od szaszłyków i piec na grillu ok. 20 - 30 minut

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 11.02.2014 13:20
w taki sposob jeszcze nie grillowalam boczku, musze sprobowac
Motorek 07.02.2014 08:46
bardzo dobry
irenka 26.12.2013 20:16
pyszny,lubię taki
Ada-Gaba 27.11.2013 06:54
lubię tak przygotowany boczek
Wacław 22.11.2013 07:13
kaloryczna kolacja
berys18 14.11.2013 18:04
pyszny boczuś
SylwiaMagdaSabin 14.11.2013 11:15
ja lubię taki boczek
ankaryba 14.11.2013 08:32
dla mnie super :-)
SmacznaPyza 13.11.2013 19:31
i tak sam ? i na upapranym talerzu ...
Adamorek 13.11.2013 17:38
fajny sposób

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak