Składniki
Kalkulator jednostek
kg
kostka
gr
gramów
mała łyż.
duża łyż.
ml
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
grzyby leśne
miska -
ser typu włoskiego
250 g -
cebula
1 szt -
ciasto francuskie
1 op -
jajka
2 szt -
przyprawy
-
pietruszka zielona
Sposób przygotowania
Oczyszczone i pokrojone grzyby podgotować ok 20-30 minut. Pokrojoną cebulkę zeszklić na oliwie, następnie dodać oczyszczone grzybki i dusić przez 15-20 minut. doprawić solą i pieprzem. A następnie dodać posiekaną pietruszkę.
Ciasto francuskie dociąć do foremki. Na ciasto nałożyć farsz, wyrównać.
Piec przez 30 min w temperaturze 200-220 stopni.
Komentarze (14)
Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Nie masz konta? Zarejestruj się
karolina1869
13.12.2013 15:37MarchiochaKucharzy
14.11.2013 13:17kasienka23
13.11.2013 17:47bogusia19
13.11.2013 11:53juuusta
13.11.2013 10:13usmiech
13.11.2013 09:55dodi
13.11.2013 08:58Paolcia
13.11.2013 08:52kasiaw
13.11.2013 08:26Aga-25
13.11.2013 08:19Załaduj więcej komentarzy (4)