Mięso do chleba

Mięso do chleba

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łopatka bez kości

    1 kg
  • marchew obrana

    1 szt
  • pietruszka obrana

    1 szt
  • seler obrany

    0,5 szt
  • por umyty

    1 kawałek mały
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do garnka z wrzącą wodą, włożyć mięso, i przygotowane warzywa. Dodać przyprawy, gotować do miękkości.
Ugotowaną łopatkę wyjąć z rosołu, ostudzić i kroić na plastry do chleba.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Sarenka

04.06.2011 12:32
Fajny sposób na domowa wedline

gusia1000

01.03.2011 23:35
Pycha.

Mati13

11.11.2010 08:59
pyszne!

Smakosz6

10.10.2010 16:00
ale super!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat