Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus poziomkowy

3.0
(12)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

poziomki 200 g
śmietana 30% 200 ml
serek mascarpone 250 g
cukier puder 5 łyżek
śmietan fix 1 opak

Przepis i sposób przygotowania na: Mus poziomkowy

Poziomki lekko rozmrozić i rozgnieść widelcem. Dodać mascarpone. Kremówkę ubić z pudrem i fiksem, dodać do poziomek. Wymieszać na gładką masę. Przełożyć do pucharków. Dobrze schłodzić. Udekorować startą czekoladą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

joanna__s 11.11.2013 19:05
Pycha!! Oby do lata :)
Andrzej8 11.11.2013 16:44
smakowicie wygląda
Ania321 11.11.2013 16:35
ale pyszności :)
adelajda 11.11.2013 16:18
bardzo lubię takie deserki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak