Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasola szparagowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola 2 kg
marchew 40 dag
natka pietruszki 2 pączki
przecier pomodorowy 2 słoiczki
sól 4 łyżki
ocet 4 łyżki
olej 300 mililitrów
cebula 40 dag

Przepis i sposób przygotowania na: fasola szparagowa

fasolę pokroić na 2 cm kawałki ugotować odcedzić, pokrojoną cebulę poddusić osobno dodać 40 dag marchwi startej na tarce, oraz natkę pietruszki chwilę smażyć. następnie dodać pozostałe składniki wymieszać dusić ok 15 min. powkładać do słoików- gotować ok 15 min w słoikach

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

buksiak12 29.09.2010 11:55
dobra
Maryś1 23.08.2010 15:15
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak