Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak w cieście pod śmietanowym sosem z pieczarkami
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
jaja | 3 szt |
śmiatana do ciasta | 1/2 szklanki |
mąka | 4 łyżki |
olej | 3-4 łyżki |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 0,25 kg |
śmietana do sosu | 1/2 szklanki |
czosnek | 1 ząbek |
olej | 2 łyżki |
majeranek do smaku | |
kucharek do smaku | |
ser żółty | 4 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: