Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka do obiadu z białej kapusty i ogórka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek świeży 1 Sztuka
czosnek 2 Ząbki
śmietana 4-5 Łyżek
Zioła prowansalskie suszone Prymat Do smaku
sól, pieprz Do. Smaku
biała kapusta 1 Sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka do obiadu z białej kapusty i ogórka

Kapustę zetrzeć na grubych oczkach. Ogórek też zetrzeć na grubych oczkach. Czosnek dodać do kapusty i ogórka przeciśnięty prze praskę. Do śmietany dodač zioła, sól, pieprz wymieszać i wlać do kapusty. Raz jeszcze wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malgorzata549 25.08.2014 16:32
może być smaczna
Beata23 13.02.2014 11:57
pyszna surówka
gibli 06.02.2014 22:30
lubię surówki:)smacznie
Bernadeta1 04.11.2013 15:52
smaczny dodatek do obiadu
juuusta 03.11.2013 20:12
Prosto i smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak