Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pory w cieście naleśnikowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

4 duże pory
olej
sól
ciasto naleśnikowe

Przepis i sposób przygotowania na: Pory w cieście naleśnikowym

Oczyszczone pory podgotować w słonej wodzie. Po wyjęciu podzielić je na połówki krojąc wzdłuż warzywa. Ostudzone zanurzać w cieście naleśnikowym(przepis u mnie) i smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 01.01.2013 02:20
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak