Sos kiełbasiany

Sos kiełbasiany

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa

    1/2 kg
  • łyżka mąki

  • sól, pieprz

  • cebula

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić w większa kostkę usmażyć z cebulą mąkę rozprowadzić w 2 szklankach wody, dodać do wysmażonej kiełbasy i zagotować z liściem i zielem angielskim, podczas gotowania często mieszać. Doprawić sola i pieprzem. Podawać z ziemniakami.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

misia53

29.10.2010 09:51
I dla mnie też.

misia53

29.10.2010 09:51
I dla mnie też.

wojtek10_89

31.07.2010 09:19
proste danie, coś dla mnie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat