Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos kiełbasiany

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa 1/2 kg
łyżka mąki
sól, pieprz
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sos kiełbasiany

Kiełbasę pokroić w większa kostkę usmażyć z cebulą mąkę rozprowadzić w 2 szklankach wody, dodać do wysmażonej kiełbasy i zagotować z liściem i zielem angielskim, podczas gotowania często mieszać. Doprawić sola i pieprzem. Podawać z ziemniakami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 29.10.2010 09:51
I dla mnie też.
misia53 29.10.2010 09:51
I dla mnie też.
wojtek10_89 31.07.2010 09:19
proste danie, coś dla mnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak