Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Truskawki w galarecie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

truskawek 30 dag
Żelatyna wieprzowa Prymat 3 dag
wody 1/2 l
cukier
4 salaterki

Przepis i sposób przygotowania na: Truskawki w galarecie

Małe salaterki wstawić na jakiś czas do
lodówki, żeby się schłodziły. Żelatynę
rozpuścić w wodzie i osłodzić. Do salaterek
rozlać 1/3 żelatyny, ułożyć truskawki i zalać
resztą. Odstawić do zastygnięcia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 18.06.2012 09:13
smaczne i proste
gosia561 08.08.2011 23:43
wyśmienite
gusia1000 17.11.2010 19:12
Dobre.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak