Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka z bułeczką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 kg
masło 100 g
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka
kucharek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka z bułeczką

Masło topimy na patelni, dodajemy bułkę tartą, cały czas mieszając smażymy, aż się zezłoci, następnie dodajemy i fasolkę, dokładnie mieszamy i jeszcze chwilę podgrzewamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agataw1990 30.01.2015 12:21
Mój ulubiony sposób na fasolkę:)
SmacznaPyza 28.10.2013 18:49
a może tak najpierw ugotować tę fasolkę ?
sara1 28.10.2013 15:48
bardzo lubię
bogusia19 28.10.2013 14:25
również lubię
dodi 28.10.2013 14:11
uwielbiam taka!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak