Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka na każdą porę roku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka konserwowa 4 plastry
pieczarki marynowane 0,5 słoiczka
ogórki konserwowe 5 sztuk
sól do smaku
majonez 3 łyżki
pieprz do smaku
szynka konserwowa 10 dag
zielony groszek
ryż 1 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka na każdą porę roku

Ryż musi być zimny i w miarę nie klejący się. Wszystkie składniki kroimy w kostkę, nie za bardzo małą. Szynkę też kroimy w kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do jednej miski. Doprawiamy wg uznania. I mieszamy razem z majonezem :) Wstawiamy do lodówki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 25.10.2013 23:55
zawsze smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak